Marknad

Den här veckan har varit stressig jag och min Mammi har bakat julgodis upp till öronen.
Jag bestämde att jag skulle baka julgodis och sälja på marknad och upptäckte att vi bara hade en vecka på oss.. bråttom bråttom! Och sen i onsdags har jag och mammi hunne bakat
Trillingnötter
Marshmallows med apelsin och kanelsmak
Marsipanspargrisar
Gräddfudge med chokladöverdrag
Snökulor med smak av apelsin
Citronkola och
Struvor

Helt galet! och även ett försök till brända mandlar med vart överkokat och inte speciellt lyckat. nåja, får försöka en annan gång. Väntar med spänning på vad som sker när marknaden startar i Bispgåden kl 15,00 idag. tänk om det inte blir några kakor kvar till Julskyltningen i Hammarn på Söndag? ska jag stå och baka alla sorterna i natt då? eller ska jag spara några ifrån marknaden idag så jag har imorgon också? Hmm.. Svårt svårt!
Jag ser iaf fram emot dagen och morgondagen :) Mysigt med marknad tycker jag. Och tomteluvan som jag innhandlade igår är såklart på!
Jag hoppas du är glad SötJosse att jag uppdaterade bloggen :D :P

Kanske även att det kommer upp bilder på alla mina bakverk! :D Ni får vänta med spänning!

/Jenny ♥

Sjuker.

Dåligt less man är. Jag vill inte vara sjuk. Känner mig febrig och fryser och illamående och allmänt less. Och mamma tror inte att jag kommer orka med skolan imorgon och det tror väl inte jag heller men hela min underbara klass ska på boda borg OCH JAG VILL OCKSÅ! Josses góa pappa har bjude alla. Dåligt avis jag blir på er alla när inte jag kommer kunna medverka. Så därför ska jag tvinga med Stefan och Anna och någon fler på boda borg i Torpshammar någon helg!

Jag blir så ledsen! Jag vill också gå på Boda Borg med er!


Nu tror jag ska ta mig en kopp varm mjölk med muskotnöt och kanel i och sova!

Nattis, Vaktis


Nobody put's Baby in a corner.

Nu sitter jag då hos Emmelie som jag brukar göra torsdagseftermiddagarna och kvällarna. Men idag skippar jag dansen, jag orkar helt enkelt inte med våran läckra krigsdans och slutar!
Baby wants to sit in the corner today!
Nej Bugg på Daves! tacka ja till det! Får se om man orkar någon mer aktivitet utöver skolan just för tillfället, kanske gymma litte.

Seg dag. Rumpan har träsmak efter 3 timmar film, lunch och mer film. Men det var ändå rätt skönt ändå och ganska gó mat. Hade lite roligt åt alla på Datorkunskapsprovet. Malin var typ döless men ville inte ha hjälp xD askuuul!

Ajöken, Kröken

Floppppp!

Elvis night blev en stor flopp! Dom hade spelat elvis i alla tider fick jag höra men kunde varken spela Suspicious minds eller in the ghetto? får icke att gå ihop! blev grymt less och slutade med att jag sjöng love me tender och that's alright mama. Men eftersom EMil kunde suspicious minds på piano så fick han spela den och jag fick köra i bakrunden. Och en sal som rymmer 250 personer vart "fylld" av 20 personer.
NEJ det hade jag kunnat skippa! helt klart!

Festen i Lien var verkligen rolig, jag hade jätte kul. Kan konstatera att ingen skrattar roligare än Boggy. Och tydligen ska jag jaga med Rojne Huss på lördag?

Klippte mig idag på Idun i ösd. Vart grymt, grymt nöjd och bokade ny tid onsdag vecka 50. =D
Och hon var helt underbar hon som klippte mig, och frågade om jag kände Rojne :P jag kunde inte annat än garva och säga att jag festade med han i Lördags. Sjukt roligt.

Plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg

Men det ska nog gå bra det här =)
Ser fram emot utv.samtalet på måndag och höra hur det går för mig :)

Kul dag..

mm.. just det. otroligt kul dag.. eller så inte.
Får uppträda på centrum utan att Stefan kommer och kollar, när han hellre sitter och kollar på tv hemma..
Och jag får sen själv gå på Annas Halloween fest bort i Lien gammelskola utan Stefan.. Men det lär ju vara runt 50 andra där..
Kul.. Kul... Kul.......
Åh vad jag inte har lust men någonting idag! och jag pallar inte lära mig dom här låtarna heller. Jag pallar inte någonting just nu.. vill hem och mysa ner mig under ett täcke med en kopp te och kolla på någon mysig film!..

Kul... Kul... Kul......                    !