Jobb, Elvis och Halloween

Nu har jag jobbat sen i tisdags. Bea har varit här från Bollnäs och det kändes dumt att jag skulle jobba men det gick iaf.

Ska sjunga på Elvis Night på lördag kl 19.30. Beeee thereeee! Det kommer säkert bli jätte kul :) jag kommer att vara så vacker så och sjunga så fint så :)
Har valt att sjunga:
* Suspicious minds
* In the Ghetto
* That's alright mama


Igår sa Lizelotte (min fyraåriga syster) något som fick mig att vika mig dubbelt av skratt. Vid matbordet så berättade hon om något för mamma och sa slutligen:
" Och då skrattade jag så koppiöst"
Jag höll på att dö när hon sa det, var så sjukt kul. Jag undrar vart hon lärt sig ordet koppiöst? inte av mig iaf!

På lördag efter elvis night blir det ombyte i bilen till "Puckohontas" och iväg till halloweenfest i Liens skola som Anna ordnat. Tror vi kommer bli närmare 70 pers där, men det blir nog kul :) Bara jag får med mig stefan! ^^

Höstlov

Less på det mesta nu!
Bea kommer imorgon och gör min tillvaro lite gladare ♥

Har varit segt nu på senaste tiden. Känns inte bra och vet inte varför. Känner inte att jag kan prata ut med någon längre. Vart tog alla vägen? Vad hände egentligen?
Och jag vet att du fortfarande är sur på mig för det märks, blir stelt när vi är med varann. Jag vill inte ha det såhär, jag gjorde ett sjukt stort misstag, ett rejält stort misstag men det kunde ju inte jag veta. Förstår iaf inte varför du inte kan förlåta mig? Du ser ju vad som hänt, du verkar trivas jätte bra och fått det som du velat och tänkt dig medans det gått såhär för mig.

Orkar inte med den falskheten som ligger i luften varje gång du går förbi fast du sa att du fortfarande ville vara vänner. Tror du jag är dum och tror att vi fortfarande är vänner? Bara försvinn jag behöver inte dig!

Och det här känns inte rätt. Är det försent nu? eller förtidigt? Hur blir det i framtiden och hur har det varit?

Funderingar..Tankar..Bekymmer..


Frisör!

Nytt liv
Nya förväntningar

Jag har bestämt mig för att börja om! Och vad kan inte vara en bättre början än att gå på en ny skola med nya kompisar och nytt jobb. Ja just det. Har fått ett jobb :) På Time i Hammarn och är väldigt glad :)
Har bestämt mig för att ta mig i kragen och börja springa och träna igen. Sluta synda och äta godis utan frukt för hela slanten. Känner mig stolt (fast jag inte tagit tag i det än) Men jag ska de! Cirkeljumpan gjorde mig jätte motiverad och jag har ingen annan än mig själv att skylla!

Back on track!

/Jenny