Åhh..

Hej hej..

Ursäkta att jag inte skrive på ett tag..

Just nu tror jag livet är upp och ner.. Huvudvärken har inte gått över.. och idag har varit en jätte mysko dag.. först kändes de jätte konstigt och jag hade inte alls lust att gå på skolan idag, och borde kache inte ha gjort de heller..
Henke åkte typ iväg så satt jag, Öjje, Timetus och Brian på räcket vid typ parkeringen.. så satt jag på räcket så skulle Öjje kolla om jag hade nå reflexer så han slog mig på knät så hade jag ju värsta bra reflexerna ^^, så skulle jag kolla reflexerna på Öjje men han hade ju inga.. sen skulle jag kolla reflexerna på Brian och då helt plötsligt så låg Öjje på backen.. så på nå konstigt sätt fick dom de till att jag knuffade honom, men jag får de inte riktigt att gå ihop.. men jag bad om ursäkt eftersom dom sa de så.. sen kom typ Simon och Philip te mig och sa att jag hade sagt att Henke hade blive jagad av polisen.. och jag fattade inte vad dom prata om, för att för de första så har jag ingen anledning att ens prata om de och för de andra så blev han inte de och för de tredje så har jag ingen AONING OM VART DOM FÅTT DE IFRÅN!! blir så tokig.. Så letade jag efter Palm för vi skulle upp te barnmorskan och sen såg jag inte till Henke nå mer.. och nu är jag bara less på allt.. mamma fyllde år idag, och Henkes mamma Lena också! så GRATTIS.. och mamma har vare stressad hela dan så då har jag också vare de!

AA.. nu ska jag och mamma ut och gå..

Ha de bra alla!
Pussar och kramar Jenny me Y ♥

Internet Helvete...

Hejsan Världen!

Just för tillfället har jag inget internet.. sitter på en annan dator nu! så jag kommer inte kunna skriva på några dar!

I söndags spelade vi basket match mot lit och nå annat lit lag.. så skulle vi gå och köpa nå ätbart på ICA och jag gick i mina basket shorts.. så när jag stod i kassan så kom  typ en tant på en rullator.. så sa hon till hon i kassa och pekade jätte mycket på mig och typ skrek MEH! ÄR DE SÅDÄR MAN SKA GÅ KLÄDD NU?!?! och jag typ um öh.. så sa kassörskan ja men dom har väl spelat fotboll.. så hade jag typiska basketkläder och ett basketboll märke på tröjjan.. *skakar på huvet* det finns då knasiga människor i östersund.. sen när vi var på väg ut så kom tanten igen och sa. Nu känner jag mig fel klädd när jag ser dig!.. Jag bara jaha :$

Vi förlorade tyvärr båda matcherna men kom inte ihåg resultaten..

Jag vet inte om de har hänt så mycket.. ska till doktorn idag igen.. för att 8 alvedon och 3 ipren om dagen var tudligen på tok för mycket för mig, jag kunde typ förstöra njurar och lever.. och de har jag inte så stor lust med..

Jag såg filmen Eragon igår, en SJUKT bra film, den var otroligt bra och en klart sevärd film.. om du är ett harry potter/sagan om ringen fan FÅR DU INTE MISSA ERAGON!!!

Nu ska jag åka te doktorn... Ska till barnmorskan med klassen idag också btw ^^,

Ha de bra alla!
Pussar och Kramar Jenny me Y ♥

Huvudvärk!!

Hejsan Hoppsan!

Dom senaste dagarna har jag haft otroligt ont i huvet! Rättare sagt sen i söndags har jag haft ont i huvet, och det går inte över.. Så oroliga mamma ville att de skulle kollas upp, så vi följde med mormor och morfar in till Östersund och gick in på sjukhuse.. där jag senare fick träffa en läkare.. han sa att jag hade någotkrans... så jag ska ta 8 alvedon och 3 ipren om dagen! Kommer ju vara helt drogad!... Har fortf. ont i huvet.. Efter läkarbesöket gick vi och kollade på basketskor till mig, så hittade jag ett par jätte sköna and1 skor.. vita och blåa.. sen skulle vi äta och då vart de lite problem.. jag var jätte hungrig, och mormor hon ville äta på åhlens.. men de ville inte jag och mamma för vi ville äta på kina restaurang.. men de ville inte mormor och morfar för de hade dom aldrig äte förut.. så då sa mamma och jag att vi behövde ju inte äta på samma ställe.. men då skulle ju inte mormor äta något.. för de gör hon ju aldrig annars.. men då vart vi ju lite irriterad på na så då kom vi på att vi kunde gå på kebab baren så kunde man ju äta lite allt möjligt... så de slutade med att alla 4 beställde apgoda nachotallrikar.. men när mormor såg dom hälla upp på tallrikarna skrek hon ut att sådära mycket kunde dom ju inte he upp åt na! så han som la upp maten vart ju lite =S men han sa att man måste ju bli mätt.. men mormor gav sig inte så han hedde upp på en mindre tallrik åt henne! Jag trodde jag skulle bli tokig! men hon åt och morfar han åt hur mycket som hällst fast varken jag eller mamma trodde dom skulle tycka om de! men de var ju bra då!

Nu har jag mycket att göra i NO.. skulle ju ha gjort klart prototypen och skrivet VG uppgiften idag.. men jag var ju på sjukhuset idag så så blev det ju inte! så får se hur de blir..

Nu ska jag ta de lugnt!

Ha de bra alla!
Pussar och Kramar Jenny me Y ♥

Snö, Snö, jag vill ha snö!

Hej alla!

Har suttit och kollat lite i kameran och hittade otroligt mycke kort från semestern i somras.. Bland annat Delfinariumet! Det var riktigt coolt!.. Men hittade också kort på våra otroligt heta snögubbar:






 
Är dom inte heta eller vad! Mina verk *stolt*
Det var meningen att jag skulle lägga upp lite bilder från semestern och delfinariumet också.. men det vart bara någe tok när jag skulle ladda upp så de sket sig.. men kache i ett annat inlägg!

Idag har jag haft träning, var inte så jätte jobbigt idag.. har också beställt en massa kläder och examenskläder..
Har fortfarande huvudvärk.. har haft konstant sen i söndags och alvedon/ipren/ibumetin hjälper inte alls!!
Tror jag blir tokig..

Saaben korkade ihop idag också.. när pappa hemtade oss från skolan brann batteriet upp.. eller nått..
så när mamma skulle hämta mig från träningen och små syrrorna i slalombacken dog den helt, så nu står den på parkeringen i backen....

Ne nu ska jag ta och sova!

Ha de bra!
Pussar och Kramar Jenny me Y ♥


Måndag!

Hejsan Hoppsan!

Idag har man varit otroligt trött hela tiden !

Igår jobbade jag i serveringen i slalombacken.. Det gick jätte bra, tjänade hela 200,- haha.. men jag kan inte klaga när de mesta jag gjorde var att spela harpan på datorn ^^, + att jag fick äta hur mycket jag ville av allting.. men de gjorde jag inte..


Idag, som väntat fick jag massor med läxor.. ska skriva en bok om mig själv på engelska + att jag ska lära mig 30 nya glosor varje vecka.. och i spanskan ska jag skriva av om översätta som vanligt + att jag ska lära mig alla glosorna där också!
Och hur ska jag kunna lära mig 60 fågelarter på en vecka??

Och idag har Erik varit på mig hela dagen och frågat om vad för frågor som kommer på EUprovet..
Och då kan jag ju lika gära säga till alla där ute som håller på med EU-kortet.. Gör dom två sista testen på datorn samma dag som du gör provet så lär du nog klara de galant!

Ne, nu blev jag så depressed så nu går jag!

Ha de bra alla!
Pussar och Kramar Jenny me Y ♥

Trött och sliten

Hej världen!

Jag har varit med min älskade Henke den här helgen, och har därför inte skrive något! Sitter hemma hos Henke nu och kastar pil, men de går inte så bra.. ..men Henke fuskar ju bara!! *skakar på huvet*
Det är därför han vinner!
Vi har kollat på film och förstört skotern.... den går ju så jävla hårt så vi reste sönder skidan!!! altså när vi dök ner från stegringen så gick den av.. Enligt Henke iaf... ^^,
Vi kan väl säga att vi gjorde som Öjje.. ^^, *Tihi*

Idag har vi glidit runt på byn med Lisa.. Jag tyckte de gick bra.. men Henke höll på att dö av skräck ^^,

Just nu leder Henke över mig med 55-149... ILLA!!!

Bruchan! Jag saknar dig, har inte pratat med dig på jätte länge nu.. kommer in något ikväll så om du läser, gå in då!!!!!!!!!!!!

Jag kan inte sluta nysa, jag vet inte vad de är.. de kache är någon som pratar skit o mig.. som farmor alltid säger..

Ikväll blir de väl melodifestivalen.. jag vet längre inte vem jag vill ska vinna.. förutom Anna Book som kan ta sig någon stanch!

Nu ska jag dra!

Ha de bra alla!
Pussar och Kramar Jenny me Y ♥

EU-Kort!

JAAAAAA!!! XD XD XD XD XD

JAG KLARADE PROVET OCH FÅR NU KÖRA EU-MOPPE NÄR JAG VILL!!!!!!!   weeeee  XD

^^, Har nyss lämnat in ansökan om sommarjobb på ICA också.. så Anders lära väl ringa om nå dar..

Jag hoppas jag får sommarjobbet ^^,


Ikväll ska de firas med tårta och Syrran kommer också, har inte träffat na på nå tag..
Så jag lära väl vara hemma imorgon fast jag igentligen skulle vara med Henke (`v´)
Men jag kache kan åka till han på kvällen.. förhoppningsvis! Jag saknar honom så..

Now I'm going to eat a orange! TTFN (Talk, Talk, For, Now)

Ha de bra alla!
Pussar och Kramar Jenny me Y ♥


Gomorron!

Hejsan Svejsan!

Har ju inte skrive på nå dar, kan bero på att jag inte suttit vid datorn.. Vi har ju lov nu då kan jag ju inte sitta vid datorn, då må jag ju vara ute och umgås med folk! Har vare med Henke en del, men har mest suttit och läst i trafikskoleboken.. Och skrivit ansökan, tänkte söka sommarjobb på bla. ICA. och hoppas det går bra!

Idag ska jag åka ner på trafikskolan och göra klart den sista pärmen, och förhoppningsvis får jag också göra provet idag! eller imorgon.. men de lär jag väl inte få... aja, får gå som de går!
Elin ringde mig inatt 3 ggr... men hon mins inte vad hon ville *skakar på huvet*

Ne nu ska jag äta frukost och åka ner på Trafikskolan!  Wish me luck!

Ha de bra alla!
Pussar och Kramar Jenny me Y ♥

Melodifestival!

Hejsan Världen!

Har nyss kollat klart på Melodifestivalen, och för en gångs skull var de då rätt låtar som gick vidare!
Har varit med Henke hela dagen, ville igentligen inte åka hem, men mamma kom och hämtade mig iaf!
Vi har kört skoter mestadels och kollar på Den där Mary, jätte bra film!
sen körde vi typ vid Ammer och så.. sen körde vi förbi slakterit och in på nån skoterled.. så kom det en älgko och spran över leden sen stanna den bara... sen typ 10 meter längre fram kom de 5 hjortar!.. Det var en cool upplevelse.. var ett tag sedan jag såg nå djur, och på så nära håll dessutom!

Jag skickade ett sms till Starkman, våran fotbollstränare, och fråga när jag skulle vara på centrum imorgon och vad jag skulle ha med mig!.. Till svar fick jag:
11.30 CENTRUM, inne och utmohusträning löpning. Samt en salt godis påse till tränare.
Det är så typiskt Starkman!.. Men In your dreams Johnny!

Nu ska jag packa träningskläder och sova lite granna, ska ju te Henke imorgon efter träningen! Så då ska jag väl ha med mig: Datorn, Sagan om ringen filmerna, lite extra kläder om vi ska åka skoter och ett glatt humör ^^,

Ha de bra alla!
Pussar och Kramar Jenny me Y ♥

Sista dan' !

Hej Folket!

Var hemma hos Henke i går, har saknat honom jätte mycket så de var skönt att träffa han igen! Idag har jag väl inte gjort så mycket.. lämnade in NO, g-uppgiften.. jag skrev om Kullagret, och de gick ju bra! Nu ska jag bara komma på vilken uppfinning jag ska förbättra.. har ni förslag är de bara att säga till! ^^,
Fick tillbaka Spanskaprovet idag, 83 av 92 är nöjd med tanke på att jag knappt tränat.. Kan väl säga Grattis Salle, åter igen bäst resultat i hela 8:an.. 90 av 92 right?!
Fick tillbaka engelska provet igår.. 94 av 100 och jag är jätte nöjd, fast kändes lite surt att vara ett poäng ifrån MVG gränsen, men whatever man!

Har nyss gjort paj, så nu är man proppmätt! vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll.. men något lär de väl bli!.. Ska vara med Henke imorgon =) .. vi ska kolla klart på Den där Mary och kache grilla.. vad vet jag! längtar iaf ^^,

Har lov nu! Gud vad härligt! men jag undrar vart Jonas tog vägen.. han kache försvann på vägen hit från Flästa!? =S Eller?? =P haha..

Har inte så mycket att berätta! har inte hänt så mycket!

Ha de bra alla!
Pussar och Kramar Jenny me Y ♥